Cambridge: Starters Test

On the 15th October our JHS1 students sat the Cambridge Young Learners Starters test. They were a little nervous but they performed very well. They did a 20 minute listening paper, a 20 minute reading and writing paper and then did a 5 minute speaking test with a Cambridge examiner. Now the exam is finished, the examination papers will be sent to the UK to be marked by Cambridge Assessment English.

10月15日に本校でケンブリッジヤングラーナーズスターターズテストが実施されました。この試験はケンブリッジイングリッシュの試験官が運営しています。

試験の前、生徒たちはとても緊張している様子でしたが、しっかりと試験に取り組むことが出来ました。試験の内容は20分のリスニングテスト、20分のリーディング・ライティングテストと約5分間のスピーキングテストでした。この試験は、イギリスにあるケンブリッジ本部によって採点及び評価が行われます。この試験の結果が返却されるのは、4~6週間後です。生徒たちは、試験の結果が待ち遠しい様子でした。

※過去の授業の様子は、下記のケンブリッジイングリッシュボタンよりご覧いただけます。