Cambridge: Raz Kids

Raz Kids is an app we use for extensive reading. There are over 1000 books that students can read at 30 different levels of difficulty. Today we started with level ‘aa’ which is the easiest level. We read Raz Kids books in class but also students can self study at home. The students write any new words they don’t know in their notebooks and learn them. The Raz Kids app will also dictate the books, so students can listen to the audio using their headphones and repeat the English out loud. Every day students will read at home for 10 minutes. It’s perfect practice for reading, listening, speaking and vocabulary!

Raz Kidsは30段階のレベルに分かれていて、1,000冊以上の英語の本が入っています。生徒たちは一番簡単なレベルの『aa』から読み始めています。授業でも読みますが、もちろん家庭でも読むことが出来ます。知らない単語があると、多読本同様、ノートに書き、意味・使い方をiPadにあるGoogle Translateを使い調べていきます。Raz Kidsには音声機能もあるのでlisteningの練習にもなり、生徒たちはイヤホンを使って大きな声でreadingの練習をしています。reading, listening, speakingと単語の練習のために毎日10分以上読むことを日々の課題としています。

※過去の授業の様子は、下記のケンブリッジイングリッシュボタンよりご覧いただけます。