Cambridge: Quizlet

Quizlet is an app we use for studying vocabulary. You can create lists of words then Quizlet will create flashcards with pictures for you to study. Quizlet will keep records of the words you find difficult and give you extra practice with those words. Quizlet will also test your spelling and create tests for you to practice. Our students’ favourite activity is the matching game. They can match 12 words in 3.7 seconds! Please try it and tell us your best time! In future we will take the difficult words from the books we read and study them using Quizlet!

Quizletは単語の学習のためのアプリです。単語のリストやフラッシュカードを作成することが可能です。また様々なコンテンツを使い学習することが可能であり、個人の学習の記録が蓄積されていきます。本校の生徒たちに人気の活動はマッチングゲームです。トランプの神経衰弱のようなゲームで早い生徒は3.7秒で解くことができます。さらに自己記録を更新して欲しいと思います。今後はテキストの新出単語等もQuizletを使い学習していきます。

※過去の授業の様子は、下記のケンブリッジイングリッシュボタンよりご覧いただけます。